Een airco kopen en laten installeren: wat kun je verwachten?

Het kopen van de perfecte airconditioner kan soms een behoorlijke uitdaging zijn, en dat begrijpen we maar al te goed. Met zoveel opties en overwegingen om rekening mee te houden, kan het een verwarrende taak zijn. Maar wat we vaak zien, is dat mensen zich niet bewust zijn van wat er gebeurt nadat ze hun keuze hebben gemaakt: namelijk het […] Lees verder »

Elegant koelen: zwarte airco units

Airconditioning is niet langer alleen een functioneel apparaat dat de temperatuur regelt; het is een designelement geworden dat je huis of kantoor een moderne uitstraling kan geven. Een van de meest opvallende trends in de wereld van airconditioning is het gebruik van zwarte airco binnen units. Deze elegante en verfijnde units voegen niet alleen koelte, maar ook een vleugje klasse […] Lees verder »

Tips voor het milieubewust gebruiken van jouw airco

Het klimaat verandert en dat is duidelijk merkbaar. De zomers worden steeds heter en we hebben meer behoefte aan verkoeling dan ooit tevoren. Gelukkig kunnen we rekenen op airconditioners om ons comfortabel te houden tijdens die broeierige dagen. Maar terwijl we genieten van de verfrissende bries die deze apparaten ons brengen, is het belangrijk om te beseffen dat ze ook […] Lees verder »

Een airco in de babykamer: goede nachtrust voor iedereen!

ls het gaat om het creëren van een comfortabele slaapomgeving voor je baby, kan een airco in de babykamer een geweldige optie zijn, vooral tijdens warme zomernachten. Maar als ouder kun je je zorgen maken over het gebruik van een airco in de babykamer. Is het veilig? Kunnen er gezondheidsproblemen optreden? Hier zijn enkele geruststellende feiten die je kunt overwegen […] Lees verder »

Verwarmen met airco: een goed idee?

Ben jij ook op zoek naar de perfecte verwarming voor de koude wintermaanden? Als airco specialist met jarenlange ervaring, kunnen wij zeggen: airco verwarming is het antwoord! Steeds meer mensen maken de slimme keuze om hun huis te verwarmen met airco en wij snappen helemaal waarom. De voordelen zijn namelijk aanzienlijk terwijl de nadelen van een een airco met verwarming […] Lees verder »

Airco in de wintermaanden

Airconditioning is ook uitermate geschikt voor de koude wintermaanden. Het is dus niet zo dat een airco unit alleen in de warme dagen gebruikt kan worden. Een Airco unit kan namelijk niet alleen verkoelen, maar ook verwarmen. Aangezien een mobiele of split airco energie zuiniger is dan de gemiddelde CV ketel kunt u zelfs in de koude wintermaanden flink besparen […] Lees verder »

Regio Limburg
Snel een offerte
Advies op maat
Groot aanbod
Levering & Montage

Neem contact op

Wij staan u zo spoedig mogelijk te woord.

06 533 558 89

info@aircospecialist-limburg.nl


Klanten beoordelen ons met:

Google
4.9/5
64 stemmen
Laat ook een review achter

Facebook
5/5
Bekijk de reviews