Airco Maastricht

Aircospecialist Limburg:
dé specialist voor airconditioning in Maastricht en omgeving!

Ben je op zoek naar een airco Maastricht of wil je professioneel advies hierover? Dan staan wij bij Aircospecialist-Limburg voor je klaar! Wij bieden een groot en gevarieerd aanbod van airconditioningssystemen en kunnen je daarom goed adviseren welke het meest geschikt is voor jouw ruimte, of het nu gaat om een zakelijke omgeving (zoals een kantoor of een loods) of een particuliere omgeving zoals een woning. Als je eenmaal een model hebt gevonden dat aan jouw wensen voldoet, komen onze airco-installateurs graag bij je langs. Al onze prijzen zijn inclusief airco installatie Maastricht.

Onze producten en diensten

Wij bieden een breed scala van airconditioning producten, van verschillende merken en prijsklassen, zoals een split-unit airco, een mobiele airco of een wandmodel. Elk type heeft zijn eigen voordelen en is geschikt voor een specifiek soort ruimte. Bovendien zorgen wij voor een professionele airco installatie Maastricht en onderhoud, zodat je verzekerd bent van een optimale werking. Zo helpen wij je niet alleen om een airco Maastricht aan te schaffen, maar ook om deze op een efficiënte manier te gebruiken!

Airco Maastricht: vergelijk offertes!

Ben je op zoek naar een airco-installateur in Limburg en wil je de beste deal vinden? Dan is het vergelijken van prijzen een cruciale stap! Airco prijzen kunnen namelijk flink variëren afhankelijk van de specifieke behoeften van uw situatie.

Maar geen zorgen, bij Aircospecialist Limburg weten we dat je niet alleen op zoek bent naar de laagste prijs, maar ook naar de beste service. Daarom bieden wij niet alleen scherpe prijzen, maar zijn onze prijzen ook inclusief installatie en uitgebreid advies om u te helpen de perfecte airco te vinden. En als er problemen optreden, staan wij altijd voor u klaar met snelle reparatie en onderhoudsdiensten.

En het beste nieuws? Bij ons vind je al modellen vanaf €1545,- inclusief gratis montage! Dus waar wacht je nog op? Neem contact met ons op en laat ons jou helpen de perfecte airco Maastricht te vinden voor jouw behoeften en budget. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te adviseren over de beste opties.

Airco kopen in Maastricht

Als airco installatiebedrijf leveren en plaatsen wij jouw airco in heel Limburg (en op verzoek ook daarbuiten). Afhankelijk van het seizoen regelen wij zelfs plaatsing van airco Maastricht binnen 4 weken. Zo zorgen wij ervoor dat je snel alle voordelen kunt ervaren van de luxe van een airco. Ben je op zoek naar een professioneel airco bedrijf voor de complete service, van advies tot vakkundige airco installatie limburg , dan staan wij voor je klaar!

Liever zelf ook eerst even rondkijken? Bekijk dan onze actuele voorraad van onder andere LG, Mitsubishi en Daikin op onze productpagina.

Neem vandaag nog contact met ons op en wij regelen uw airco in Maastricht voor u!

airco installateurs

Vergunning nodig voor een airco Maastricht?

Voordat je een airco gaat aanschaffen is het altijd een goed idee om te controleren of het toegestaan is om en buitenunit een te plaatsen bij jouw huis of ruimte. Het plaatsen van airco’s en warmtepompen bij grondgebonden woningen met een woonfunctie vereist namelijk soms een vergunning. Meer hierover lees je op deze pagina van de gemeente Maastricht.

Als je in een monument woont of binnen het beschermd stadsgezicht, heeft u altijd een vergunning nodig. De plek waar het buitendeel van de airco of warmtepomp komt en het aantal buitendelen bepalen ook of je een vergunning nodig hebt. Het maximale aantal buitendelen zonder vergunning is 2. Houd bij het plaatsen van een airco of warmtepomp rekening met de plek van de slaapkamer van je buren om geluidsoverlast te vermijden. Het buitendeel moet goed worden vastgemaakt en aan wet- en regelgeving voldoen.

Sinds 1 april 2021 gelden landelijke geluidseisen voor installaties voor warmte- en koudeopwekking bij woningen en bijgebouwen. Installaties met een buitendeel aan de gevel of in de tuin mogen niet meer dan 40 decibel (dB) geluid bij de buren veroorzaken. Gebruik de rekentool voor geluidseisen als je wilt weten of jouw tuin geschikt is voor een airco. Als je een omkasting om de installatie plaatst om het geluid te verminderen, kan het zijn dat je alsnog een vergunning nodig hebt. De vergunning aanvragen doe je gemakkelijk hier.

Uiteraard geven wij je advies hoe u kunt voldoen aan deze eisen zodat u zorgeloos kunt genieten van jouw Airco Maastricht!

Altijd bereikbaar

Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag. Onze medewerkers staan klaar om je te helpen en je vragen te beantwoorden. Uiteraard bieden wij de mogelijkheid voor een gratis offerte en vrijblijvend advies gesprek aan, zodat je weet waar je aan toe bent.

Regio Limburg
Snel een offerte
Advies op maat
Groot aanbod
Levering & Montage

Neem contact op

Wij staan u zo spoedig mogelijk te woord.

06 533 558 89

info@aircospecialist-limburg.nl


Klanten beoordelen ons met:

Google
4.9/5
53 stemmen
Laat ook een review achter

Facebook
5/5
Bekijk de reviews