Over ons

Welkom bij Aircospecialist Limburg, de expert op het gebied van airco’s in Zuid Nederland. Wij zijn trots op onze jarenlange ervaring en expertise in het installeren en onderhouden van airco’s. Onze missie is om onze klanten te voorzien van de best mogelijke service en producten om hun woning comfortabel te houden, zowel in de zomer als in de winter.

Uitmuntende kwaliteit en service

Bij Aircospecialist Limburg geloven we dat kwaliteit en service hand in hand gaan. Daarom bieden wij uitsluitend top-of-the-line airco’s van de beste merken op de markt. Onze gekwalificeerde en ervaren installateurs zorgen ervoor dat elke airco snel en professioneel wordt geïnstalleerd. Daarnaast bieden wij ook onderhoudsdiensten aan om ervoor te zorgen dat jouw airco altijd in topconditie is.

Maatwerk airco voor elke klant

Wij begrijpen dat elke woning uniek is en dat elke klant specifieke wensen heeft. Daarom bieden wij maatwerk-oplossingen aan om ervoor te zorgen dat elke klant de perfecte airco krijgt voor zijn of haar specifieke behoeften. Of je nu op zoek bent naar een airco voor uw slaapkamer of een centrale airco voor uw gehele woning, wij hebben de oplossing.

Vertrouw op onze ervaring

Met jarenlange ervaring en expertise op het gebied van airco’s, kunt je er zeker van zijn dat je bij oprichter Diego le Haen en zijn team  in goede handen bent. Onze klanten waarderen ons om onze uitmuntende kwaliteit en service, en wij zijn trots om dit te kunnen blijven leveren.

Onze voordelen:

– Professionele onderhoudsdiensten

Onze technici hebben jarenlange ervaring in het onderhouden van airconditioning-systemen. Wij inspecteren en reinigen de systemen grondig, zodat ze weer optimaal functioneren. Hierdoor wordt de levensduur van de systemen verlengd en kunnen eventuele problemen op tijd worden opgespoord. Voor meer informatie over onderhoud verwijzen wij graag naar onze airco onderhoud pagina.

– Snel beschikbaar voor airco reparatie

Als er problemen zijn met een airconditioning-systeem, is snelle actie belangrijk. Wij zijn daarom snel beschikbaar voor reparaties en lossen problemen zo snel mogelijk op.

– Uitgebreid airco assortiment

Wij hebben een uitgebreid assortiment van de beste merken. Zo kunnen wij het beste advies over geven voor welk systeem het beste past bij jouw (woon)situatie. Heb je een airco-systeem gezien die niet in ons assortiment staat? Ook dat is geen probleem. Wij kunnen nagenoeg alle airco-systemen voor inkopen en installeren. Kijk voor ons ruime assortiment op onze productpagina.

Laat ons u overtuigen van onze uitmuntende kwaliteit en service en maak vandaag nog een afspraak!

Certificaten

Download F-gas + BRL100 certificaat

STEK registratienummer: 21.08762
BRL registratienummer:
F.GAS4.22.13331754-00-22-NLD-rev.00

www.stek.nl

Adres Aircospecialist Limburg:

Ecrevissetraat 9
6125 AW  Obbicht.

KVK nummer: 74494317
btw nummer: NL002399693B80

Kennis maken?

Neem contact op via ons contactformulier of bel rechtstreeks:

06 533 558 89

Regio Limburg
Snel een offerte
Advies op maat
Groot aanbod
Levering & Montage

Neem contact op

Wij staan u zo spoedig mogelijk te woord.

06 533 558 89

info@aircospecialist-limburg.nl


Of stuur een Whatsapp!


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten beoordelen ons met:

Google
4.9/5
112 stemmen
Laat ook een review achter

Facebook
5/5
Bekijk de reviews