Daikin Airco

Een Daikin Airco: de keuze voor duurzaamheid, innovativiteit en betrouwbaarheid. 

Daikin is een wereldleider in het ontwerpen en produceren van innovatieve airconditioning- en klimaatbeheersingssystemen. Het bedrijf is opgericht in Japan in 1924 en is sindsdien uitgegroeid tot een wereldwijd merk dat actief is in meer dan 150 landen.

Het innovatieve bedrijf zet zich in voor duurzaamheid en energiebesparing. Daikin streeft ernaar om de milieueffecten van zijn producten te minimaliseren en tegelijkertijd het comfort voor klanten te verbeteren. Het bedrijf heeft zichzelf daarom ten doel gesteld om in 2050 klimaatneutraal te zijn. Om dit doel te bereiken, is de “Daikin Environmental Vision 2050” opgesteld, die zich richt op het bevorderen van duurzaamheid in de hele waardeketen, van productie tot gebruik en recyclage.

De voordelen van een Daikin airco 

Daikin airconditioning biedt een unieke reeks voordelen ten opzichte van andere airco’s op de markt. Als toonaangevende fabrikant van airconditioning en klimaatbeheersingssystemen heeft het bedrijf een reputatie opgebouwd voor innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een van de belangrijkste voordelen van Daikin airconditioning is de energie-efficiëntie. Daikin biedt verschillende modellen met geavanceerde technologieën die het energieverbruik aanzienlijk verminderen. Dit betekent dat klanten lagere energierekeningen kunnen verwachten en tegelijkertijd een aanzienlijke bijdrage leveren aan de bescherming van het milieu. Verschillende modellen van het merk beschikken over het energielabel A+++ en deze modellen verbruiken gemiddeld slechts 80 kWh per jaar voor het het koelen van bijvoorbeeld een slaapkamer. Dit staat gelijk aan de opbrengst van een kwart van slechts één zonnepaneel! 

Een Daikin airco biedt niet alleen comfortabele temperaturen, maar verbetert ook de luchtkwaliteit. De Daikin Flash Streamer technologie in de airconditioners zorgt voor een efficiënte verwijdering van verontreinigende stoffen en allergenen, zoals stof, pollen, schimmelsporen en zelfs virussen. Deze technologie is zelfs zo effectief dat het, volgens uitgebreide studies, in staat is om meer dan 99,9% van het Coronavirus te inactiveren in slechts 3 uur tijdMet een Daikin airco verwarmen is daarom ook een uitstekend idee!

Daikin airconditioning bieden een hoog niveau van comfort en gebruikersgemak. De unieke intelligente bewegingssensor zorgt voor een optimale luchtstroom en dankzij de Onecta app kunt u uw apparaat overal bedienen en het energieverbruik inzien. Maar misschien nog wel een van de grootste voordelen is dat een Daikin airco stylish is en daarnaast een van de meest stille airco’s op de markt heeft. 

Een ander voordeel van Daikin airconditioning is de duurzaamheid. De organisatie is een pionier op het gebied van milieuvriendelijke technologieën en heeft zich tot doel gesteld om tegen 2050 klimaatneutraal te zijn. De airco’s maken gebruik van innovatieve technologieën, zoals warmtepompen en koudemiddelen met een lage GWP (Global Warming Potential), om de impact op het milieu te verminderen en de duurzaamheid te bevorderen. Zowel om te koelen als om met een Daikin airco verwarmen is goed voor uw ecologische voetafdruk.

Bij Daikin begrijpen ze hoe belangrijk het is om vertrouwen te hebben in uw aankoop. Daarom bieden ze uitgebreide garanties op hun airconditioningproducten. De garantieperiode verschilt per product, maar over het algemeen geldt er een garantie van 5 jaar op onderdelen en arbeid, afhankelijk van het model. Daarnaast krijgt u ook een garantie van 10 jaar op de compressor, die het belangrijkste onderdeel van de airconditioning is. Dit betekent dat u jarenlang zonder zorgen kunt genieten van uw airconditioning.

Daikin airco 3.5 kw of Daikin airco 5 kw?

Een Daikin 3.5 kW airco is ontworpen voor kleinere ruimtes zoals een slaapkamer, studeerkamer of een kleine woonkamer. Het vermogen van 3.5 kW is voldoende om een ruimte van ongeveer 25-30 vierkante meter te koelen. Dit betekent dat de airco in staat is om de temperatuur van de kamer snel te verlagen, en deze vervolgens op het gewenste niveau te houden.

Aan de andere kant is een Daikin airco 5 kW geschikt voor grotere ruimtes. Dit type airco is geschikt voor kamers van ongeveer 40-50 vierkante meter. Het extra vermogen van de 5 kW airco zorgt ervoor dat deze beter in staat is om de temperatuur in de kamer te reguleren en op het gewenste niveau te houden, zelfs op de warmste dagen.

Op zoek naar een Daikin airco 5 kw inclusief montage? Of pakt u het groter aan en wilt u een multi split airco met 3 binnenunits van Daikin? Wij vertellen geven u graag passend advies.

Onze Daikin Airco systemen

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en efficiënte airconditioner, dan is Daikin een uitstekende keuze. Bij Aircospecialist Limburg bieden wij een brede selectie van airconditioners aan in ons assortiment, die zijn afgestemd op uw specifieke wensen en eisen. Wij adviseren u graag over de beste optie voor uw wensen. Neem contact met ons op voor meer informatie over de verschillende opties die wij bieden.

Wilt u liever eerst zelf onderzoek doen welk Daikin systeem het beste aansluit bij hetgeen u zoekt? Doe dan hier de woonscan van Daikin.

Onze DAIKIN Airco systemen

Alle prijzen zijn:

Inclusief standaard levering Inclusief standaard montage Inclusief BTW
Regio Limburg
Snel een offerte
Advies op maat
Groot aanbod
Levering & Montage

Neem contact op

Wij staan u zo spoedig mogelijk te woord.

06 533 558 89

info@aircospecialist-limburg.nl


Klanten beoordelen ons met:

Google
4.9/5
53 stemmen
Laat ook een review achter

Facebook
5/5
Bekijk de reviews