Airco in de wintermaanden

Airconditioning is ook uitermate geschikt voor de koude wintermaanden. Het is dus niet zo dat een airco unit alleen in de warme dagen gebruikt kan worden. Een Airco unit kan namelijk niet alleen verkoelen, maar ook verwarmen. Aangezien een mobiele of split airco energie zuiniger is dan de gemiddelde CV ketel kunt u zelfs in de koude wintermaanden flink besparen op uw rekening!

Zuiveren van de lucht

Een airco is niet alleen goed voor verwarmen in de winter, maar ook voor het zuiveren van lucht wordt mogelijk gemaakt. Mobiele airco’s en vaste airco’s beschikken namelijk over luchtfilters. Deze zorgen er voor dat de lucht in de ruimte waar de airco unit hangt wordt gezuiverd voor deze de ruimte weer wordt ingeblazen. Dus niet alleen op de warme dagen, maar ook op de koude dagen geniet u schone lucht wat weer bijdraagt aan een goede gezondheid.

Ontvochtigen

Vochtige ruimte? Ook hier is een airco unit uitermate geschikt voor. Doordat de lucht gezuiverd wordt, zal het ook het vochtgehalte uit de lucht halen. Minder vocht betekend gemakkelijker verwarmen, wat weer minder energie kost om de juiste gewenste temperatuur te behalen. Kortom; wederom een groot voordeel voor uw energierekening!

Neem uw voordeel

Zoals u leest biedt het vele voordelen om ook in de wintermaanden een airco aan te hebben. Zowel voordelen voor uw gezondheid als voor uw portemonnee! Vragen over een geschikte airco unit voor uw ruimte? Vraag het ons gerust!Download onze brochure
Regio Limburg
Snel een offerte
Advies op maat
Groot aanbod
Levering & Montage

Neem contact op

Wij staan u zo spoedig mogelijk te woord.

06 533 558 89

info@aircospecialist-limburg.nl


Of stuur een Whatsapp!


  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Klanten beoordelen ons met:

Google
4.9/5
112 stemmen
Laat ook een review achter

Facebook
5/5
Bekijk de reviews